top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
2ways IT 100 % danskejet videns- og IT-eksperthus
2Ways IT.

Vores historie

2ways IT er et uafhængigt, veletableret og 100 % danskejet videns- og IT-eksperthus, der går i dybden på mange områder indenfor IT-optimering og teknologi. Siden 2004, hvor Robert Buch stiftede virksomheden, har vi hjulpet den private og den offentlige sektor med at skabe bæredygtige, skræddersyede IT-løsninger.


 
Hos 2ways IT tror vi på, at vejen til en sund forretning går gennem dygtige medarbejder med mange års erfaring. Medarbejdere, som tager ansvar og løser enhver større og mindre opgave inden for vores forretningsområder. Og dét gør vi med stolthed. Uanset, om din bestilling er hardware, software eller rådgivning.

Vores navn udtrykker vores grundide

Dialog er et nøgleord for os. Vi har nogle gode bud på kvalitetsløsninger, og vi fortæller gerne om dem, men vi lytter hellere til dine behov. Det er derfor vi hedder 2ways IT. Vi tror på tovejskommunikation som vejen til svarene på de spørgsmål, dine IT-behov rejser – og som vejen til tillid, langvarig relation og værdiskabende rådgivning. Det er vigtigt for os, at du som kunde hos os oplever en samarbejdspartner der er åben, lyttende og løsningsorienteret. Og mindst ligeså vigtigt, at du oplever en ubesværet og behagelig dialog, uanset din tekniske baggrund.
IT er sjovest, når det kører
Skal vi skabe værdi for dig som sparringspartner, skal vi også være vidensmæssigt på forkant med den teknologiske udvikling. Hvad hjælper det dig, at vi er 100-meter mester i forrige års teknologiske tigerspring? Vær tryg ved, at vi har fingeren på pulsen. For ellers kan vi ikke tilbyde dét, der er vores drivkraft: At give dig som kunde en let og ubesværet hverdag med IT.

Fra filosofi til handling
At sikre værdiskabelse gennem IT-løsninger er som et hækkeløb. Vores filosofi er at hjælpe dig fejlfrit over alle hækkene – fra driftsikkerhed til kvalitet og fremtidssikring. Og vi har erfaringen, ekspertisen og de personlige egenskaber til at sætte handling bag tankerne – og hjælpe dig fra A-Z gennem den fokuserede indsats, der ligger bag enhver værdiskabende IT-løsning.

Kvalitet i mindste detalje
2ways IT er en hurtig, effektiv og professionel organisation med medarbejderne, der tager ansvar og handler når du har brug for det. Omhyggelig service og hurtig tilbagemelding er en del af leveringen, uanset om du bestiller en enkelt mus, eller ønsker rådgivning om en stor, kompleks IT-løsning.

Vi er lige i nærheden
Vi ønsker at være vores kunders forlængede arm. Derfor skal du kunne stole på, at vi løser opgaverne på bedste vis, at vi leverer kvalitet – og til tiden. Sikkerheden herfor får du gennem summen af vores erfaring og vores tætte kontakt til vores samarbejdspartnere og leverandører. Kun ved at levere kvalitet til dig første gang, gør vi os fortjent til at levere næste gang – og være din eksterne IT-afdeling.
 

KONTAKT OS

Vi lægger vægt på en åben og uformel dialog. Hos os skal alle kunder føle sig godt tilpas, uanset deres tekniske niveau. Vi har derfor sat som mål, at den personlige kontakt er omdrejningspunktet for vores forretning.
 
Navn

Tlf.
Email
 
Kode
Indtast ovenstånde kode:2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.