top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

Infrastruktur
Server
Storage
Netværk
Mobile løsninger
Telefoni løsninger
Cloud løsninger
Konsulentydelser
Print- & Kopi-løsninger
Klient løsninger
Workstations
Tynde Klienter
POS
Software & Licencer
Uddannelse & Kurser 

Cloud-løsninger

Cloud-løsninger handler om at gøre det nemt for din virksomhed at bruge og drive IT. Med en cloud-løsning lejer du applikationer som services og betaler efter forbrug. En cloud-løsning giver dig med andre ord et værn mod økonomiske overraskelser, uforudsete driftstop og ufrivillige weekendophold i serverrummet.

Cloud-løsninger og traditionel hosting adskiller sig ved, at du med cloud-løsningen får flere muligheder for at lægge dine egne applikationer over på en lejet infrastruktur.

Vi giver dig cloud-overblikket
Overvejer du at lægge din IT ud i skyen med en cloud-løsning, men savner overblik over mulighederne, fordelene og udfordringerne? Få det sammen med os. Vi giver dig det store billede og detaljerne – og tilbyder cloud-løsninger, der matcher dit behov via vores samarbejdspartnere.

Gå i skyen på tre forskellige måder:

· Public cloud-løsning

Vores cloud-løsning til virksomheder, der ikke ønsker at binde nogen form for ressourcer i infrastruktur og applikationer, og som gerne vil leje al deres IT som services.

· Private cloud-løsning

Vores cloud-løsning til virksomheder, der selv ønsker at drive infrastrukturen, men som ser en fordel i at leje programmer og applikationer som service fra et servicekatalog i skyen.

· Hybrid cloud-løsning

Vores cloud-løsning til virksomheder, der ønsker at kombinere public og private cloud, hvor IT-miljøet både er i virksomheden og i skyen som ekstra sikkerhed mod fatale nedbrud.

Hvornår er cloud-løsninger relevant?
Spørgsmålet om valg af cloud-løsning er af den type, der rejser flere spørgsmål. Det er typisk en afvejning af dine ønsker om at fjerne ikke-værdiskabende driftsprocesser og dit applikationsbehov. Vi hjælper dig med at få overblikket. Og vi cloud-optimerer også din infrastruktur så du kan vælge den cloud-løsning, der matcher dit behov.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre mere om vores cloud-løsninger, er du velkommen til at

kontakte vores ekspert på telefon 70 240 100 eller sende en email til salg@2waysit.dk

 

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.