top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

Infrastruktur
Server
Storage
Netværk
Mobile løsninger
Telefoni løsninger
Cloud løsninger
Konsulentydelser
Print- & Kopi-løsninger
Klient løsninger
Workstations
Tynde Klienter
POS
Software & Licencer
Uddannelse & Kurser 

Konsulentydelser - rådgivende IT-konsulenter for din virksomhed

Konsulentydelser

Konsulentydelser og dét at være rådgivende IT-konsulenter for din virksomhed er dét, der driver os. For virksomheders løsningsbehov er forskellige og dynamiske. Det er svaret på hvilken ny teknologi, der skaber mest værdi i din virksomhed også.

Dialog er fundamentet for vores konsulentydelser
Ved at lytte til dine målsætninger og behov giver vi dig det bedste beslutningsgrundlag om alt fra telefoni, pc´er, print, infrastruktur til hosting. Vores konsulentydelser hjælper dig med at få et klart og nøgternt billede af relevante løsningsmuligheder med business casen som et vigtigt redskab: Hvad er forretningsbehovet? Hvor kan du optimere? Hvor ligger besparelsespoten­tialet? Vi kender de typiske faldgruber, og har hjulpet et utal af andre virksomheder med at undgå dem.

Vi tilbyder dig de bedste IT-konsulentydelser ved bl.a. at samarbejde med nogle af landets mest erfarne IT-konsulenthuse. De er valgt ud fra hvilken værdi de giver dig som kunde. Kort sagt: Vi vælger kun de bedste indenfor deres felt. Summen af erfaring sikrer dig værdiskabende konsulentydelser og rådgivning om de afgørende parametre, så du kan træffe det bedste løsningsvalg.

Nøglefærdige IT-løsninger er vores dna
Evnen til at tilbyde IT-konsulentydelser og til at tænke din forretning før teknologi og levering af nøglefærdige 360 graders IT-løsninger til dit behov – det er 2ways IT´s dna – og opskriften på, hvordan du får et IT-fundament, der hjælper din forretning.

Vi sikrer dig en optimal IT-løsning ved at tage ansvaret for den samlede løsningsleverance:

·Rådgivning og behovsafdækning

·Projektledelse, indsatsområder og scoping

·Totalløsninger inden for infrastruktur, telefoni, pc´er og printere og hosting

·Konfiguration af software

·Kabling, opsætning og installation i din virksomhed

·Service og support

Vi er med dig hele vejen – og tilbyder IT-konsulenter, der ved hvad de taler om. Kontakt os på telefon 70 240 100 eller sende en email til salg@2waysit.dk


 


 

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.