top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

    
Offentlige Referencer:
Amager Hospital
Faaborg-Midtfyn Kommune
Hvidovre Hospital
Københavns Energi
Dansk Røde Kors
Kommunernes Landsforening
Dragør Kommune
Kbh Tekniske skole
Den Sociale Højskole
SOSO Kbh
Det juridiske fakultet
KVL
DIS
Lynettefællesskabet
Advedøre Gymnasium
Nordfyns kommune


Se de private referencer her>>

Ved større køb af PC'er har Amager Hospital valgt at lade 2ways IT tage sig af den tidkrævende imageinstallation og tyverimærkning

Amager Hospital

 
Tid er penge – og her sparer vi rigtig meget tid!
Case: Amager Hospital

 

Ved større køb af PC'er har Amager Hospital valgt at lade 2ways IT tage sig af den tidkrævende imageinstallation og tyverimærkning. HelpDesk Leder Jess Sørensen er ikke et øjeblik i tvivl om, hvad det sparer hospitalet for!

På et hospital er den vigtigste valuta næsten tiden. Alle ydelser gøres op i tid – tid, som kan omregnes i penge!

Det gælder i høj grad også det ikke uvæsentlige tidsforbrug, som ligger i f.eks. imageinstallationen af et større antal nye PC'er, der skal tages i brug. Medmindre man da vælger at gøre som HelpDesk Leder Jess Sørensen, der lader 2ways IT foretage denne ydelse inden levering af PC'erne.

”Vi kravsspecificerer ved selv at installere et enkelt eksemplar af de nye PC'er, som 2ways IT så får til at arbejde efter. Når vi derefter modtager hele leverancen, er hver eneste PC fuldstændig klar til at sætte op på arbejdspladserne – inkl. den nødvendige tyverimærkning, som vi også selv er fri for møjsommeligt at skulle sætte på.

Og så foregår denne væsentlige ydelse fra 2ways IT endda til en rigtig god pris – og det gør jo ikke samarbejdet dårligere!”. Med ca. 1.500 brugere af 900 PC 'er er behovet for hurtig og fleksibel service på IT-området en livsbetingelse. Og også her er der næppe tvivl om, hvorfor Jess Sørensen har valgt at samarbejde med 2ways IT – for som han siger: ”En anden uhyre vigtig måde at spare på er at spare tid. Og her er 2ways IT lynhurtige. De leverer generelt set fra dag til dag. Ja, vi oplever egentlig kun meget få længere leveringstider. Og så er det altid et spørgsmål om forsinkelse fra producent eller distributør!”

 

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.