top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

  
Offentlige Referencer:
Amager Hospital
Faaborg-Midtfyn Kommune
Hvidovre Hospital
Københavns Energi
Dansk Røde Kors
Kommunernes Landsforening
Dragør Kommune
Kbh Tekniske skole
Den Sociale Højskole
SOSO Kbh
Det juridiske fakultet
KVL
DIS
Lynettefællesskabet
Advedøre Gymnasium
Nordfyns kommune


Se de private referencer her>>

Kompetent rådgivning sikrer god hardwarekvalitet i Københavns Energi

Københavns Energi

 
Kompetent rådgivning sikrer god hardwarekvalitet i Københavns Energi
Case: Københavns Energi
  
Oplevelsen af produktets kvalitet afhænger af virksomhedens behov. En god indsigt i energiselskabets hardwarebehov har gjort 2ways IT til fast leverandør.
Med omkring 800 medarbejdere er der meget hardware, der løbende skal skiftes ud i Københavns Energi. For at gøre både indkøb, opdateringer og service så overskueligt som muligt har virksomheden valgt kun at bruge Lenovo-arbejdsstationer. Desuden er der defineret en positivliste over den hardware, som medarbejderne kan vælge imellem. Men det har ikke elimineret behovet for rådgivning, når der skal indkøbes nyt it-udstyr.
  
”Der er meget forskellig hardware at vælge imellem, og man skal sørge for at være godt opdateret med produktnyheder og trend i markedet, når man skal på it-indkøb. Hvis jeg skulle bruge tiden på selv at holde mig 100 procent opdateret, ville der alt for meget af min arbejdstid med det. Derfor er der virkelig en stor gevinst ved at 2ways IT følger os så tæt, at de kender vores behov og kan rådgive os om de bedste produkter,” fortæller Kjeld Thorvaldsen, der er Indkøbsansvarlig i Københavns Energi.
  
”Jeg er indkøber, så jeg ser altid først på prisen. Men det kan godt være dyrt at købe billigt, hvis varen ikke lever op til ens behov. Eller hvis man efterfølgende skal hænge det meste af en time i en telefonkø for at få hjælp, når produktet ikke virker. Hos 2ways IT får vi det, vi har brug for. Og er der bare det minste, så står de her med det samme og har en løsning. Det er ordentlig service, og det dyrt at spare den væk,” påpeger Kjeld Thorvaldsen.
 

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.