top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

  
Offentlige Referencer:
Amager Hospital
Faaborg-Midtfyn Kommune
Hvidovre Hospital
Københavns Energi
Dansk Røde Kors
Kommunernes Landsforening
Dragør Kommune
Kbh Tekniske skole
Den Sociale Højskole
SOSO Kbh
Det juridiske fakultet
KVL
DIS
Lynettefællesskabet
Advedøre Gymnasium
Nordfyns kommune


Se de private referencer her>>

Dansk Røde Kors - 2ways IT er fast hardwareleverandør.

Dansk Røde Kors

Pengene skal gå til nødhjælp og ikke til computere
Case: Dansk Røde Kors
  
Dansk Røde Kors har en moralsk forpligtelse over for sine donorer og frivillige til at holde omkostningerne nede. Det gælder også it-udstyr, hvor 2ways IT er fast hardwareleverandør.
  
Når man er en humanitær organisation som Dansk Røde Kors, skal der tælles på knapperne, hver gang nyanskaffelser kommer på tale. Donorerne har givet deres bidrag i en forventning om, at pengene gør nytte i områder præget af krig, sygdom, sult og hungersnød. Derfor har Dansk Røde kors en klar politik om at holde administrationsomkostningerne på et absolut minimum. Det stiller krav til leverandørernes integritet.
  
”Jeg skal kunne være 100 procent sikker på, at jeg har købt ind til den bedste pris, når vi har bestilt nye pc'er, printere eller anden hardware. Som organisation er vi afhængige af folk, som har doneret deres sparepenge og indsamlere, som har stemt dørklokker. De skal trygt kunne regne med, at der ikke går en krone til spilde. Derfor bruger vi 2ways IT som fast hardwareleverandør. Vi ved, at vi får en god pris, og at folkene bag har den fornødne integritet,” understreger it-chef Claus Olsen.
  
Høj kvalitet til den rette pris
Dansk Røde Kors har omkring 70.000 medlemmer, hvoraf cirka 18.000 er frivillige i organisationens 252 lokalafdelinger. Desuden driver Dansk Røde Kors 189 genbrugsbutikker. En stor del af organisationens arbejde er at sikre nødhjælp og genopbygning i krigs- og katastroferamte områder rundt omkring i verden. Det er derfor også it-afdelingens opgave at understøtte disse missioner med den rette it-mæssige infrastruktur.
  
”Vi skal i vores it-indkøb tage højde for, at fx bærbare computere skal kunne holde til mere end blot almindelige kontoraktiviteter. Men specialudstyr til den type missioner, vi er ude på, er ofte meget dyrt. Vi kan ofte få fire Lenovo-maskiner til samme pris, som en specialkonstrueret bærbar. Derfor har vi stor glæde af at kunne rådføre os med 2ways IT, så vi får udstyr af høj kvalitet til den rette pris.” fortæller Claus Olsen, der udover sin funktion som it-chef også er leder af et udrykningshold, der tager ud til verdens brændpunkter.
  
Tillid er et must
Fordelen ved det faste samarbejde med 2ways IT er, at Dansk Røde Kors får sikkerhed i leverancerne og et højt serviceniveau til en pris, der matcher organisationens særlige krav om gennemsigtighed i aftalerne med leverandører. Sådanne aftaler kan kun indgås, når der er 100 procent tillid mellem parterne.
  
”2ways IT er et firma med en høj forretningsetik, og medarbejderne er meget bevidste om deres egne kompetencer. De lover ikke guld og grønne skove, men til gengæld holder de altid, hvad de lover. Det essentielt for os, for vi er nødt til at kunne stole 100 procent på vores leverandører,” pointerer Claus Olsen.
  

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.