top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

 

Offentlige Referencer:
Amager Hospital
Faaborg-Midtfyn Kommune
Hvidovre Hospital
Københavns Energi
Dansk Røde Kors
Kommunernes Landsforening
Dragør Kommune
Kbh Tekniske skole
Den Sociale Højskole
SOSO Kbh
Det juridiske fakultet
KVL
DIS
Lynettefællesskabet
Advedøre Gymnasium
Nordfyns kommune


Se de private referencer her>>

Kommunernes Landsforening - God og fremtidssikker it-platform

Kommunernes Landsforening

   
Markant strømbesparelse med omlægning til blade servere
Case: Kommunernes Landsforening
  
Da serverparken hos Kommunernes Landsforening (KL) var ved at vokse ud af serverrummet, besluttede man at investere i blade servere. Det giver sekscifrede besparelser på el-regningen – til gavn for både øko-nomien og miljøet.
  
For et års tid siden stod KL pludselig uden fast leverandør på it-området. Samtidig stod den seks mand store it-afdeling over for en række store udfordringer og havde brug for en pålidelig leverandør og dygtig sparringspartner. Gennem en samar-bejdspartner fik it-afdelingen kendskab til 2ways IT, og it-chef Thomas Fænø tog straks kontakt. Det har han bestemt ikke fortrudt siden.
  
”På det tidspunkt stod vi over for at skulle løse problematikken med et serverrum, der var ved at blive for trangt. Vi havde indtil da haft almindelige stand alone-servere, og omfanget var efterhånden blevet så stort, at vi ikke havde mere plads at give af. I samråd med 2ways IT fik vi løst problemet med en række blade-servere,” fortæller Thomas Fænø.
  

God og fremtidssikker it-platform

Ud over at løse pladsproblemet har løsningen også haft den fordel, at strømfor-bruget er blevet nedsat betragteligt. Besparelsen på elregningen over de næste 18 måneder er oppe på et sekscifret beløb. Forløbet har været gnidningsløst og har betydet, at Thomas Fænø ser med stor optimisme på den konsolideringsproces, som KL skal igennem på storage-området, hvor deres SAN står over for en udskiftning.
”Vi har nu en super velfungerende infrastruktur og er på vej til at udskifte vores SAN. Så er vi faktisk ret godt kørende med en god og fremtidssikker it-platform. Det har 2ways IT også en del af æren for, da deres konsulenter har ydet en rigtig god rådgivning, så vi har fået de bedst mulige løsninger,” påpeger Thomas Fænø.
  
Det handler om tillid
Da KL startede samarbejdet med 2ways IT var det først og fremmest for at få leveret hardware og software – først itmæssigt, men siden også inden for telefoni. Den opgave løste 2ways IT godt ved at tilbyde nogle gode priser på hardwaren og i samarbejde med en underleverandør at formidle kontakt til en god software-leverandør. Udover leverancer til tiden samt en fleksibel og pålidelig service var konsulenter også gode til at yde en kompetent rådgivning, så KL fik gjort de rigtige itindkøb. ”Priserne hos 2ways IT er ganske fornuftige. Men billige indkøbspriser hjælper ikke meget, hvis man køber det forkerte.
  
Her er 2ways IT rigtig stærke, for de har en virkelig god forståelse for vores forretning, så vi får købt det rette isenkram. Og så leverer de til tiden – uden fejl og mangler. Det er med til at opbygge et rigtig godt tillidsforhold, som betyder, at vi ligger flere og flere opgaver hos 2ways IT. I øjeblikket er vi i gang med at lægge vores telefoni i hænderne på dem, fordi vi ved, at vi får en bedre service med kortere responstider,” understreger Thomas Fænø.

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.