top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

 

 

Private Referencer:

Thomas Cook Airlines
Flügger
MyTravel
G4S
Fitness DK
Rockwool A/S
Rockwool International A/S
Edlund A/S
FDM
Advokatfirmaet Erritzøe
Danmarks Apotekerforening

Se de offentlige referencer her

 

 

2Ways IT - Løsning sparer Thomas Cook Airlines Scandinavia for 100 Tons brændstof årligt

Thomas Cook Airlines

 
Løsning sparer Thomas Cook Airlines Scandinavia for 100 Tons brændstof årligt 
Case: Thomas Cook Airlines
  
Thomas Cook Airlines Scandinavia, er som en af de eneste i verden ISO14001 miljøcertificeret. Med miljøhensyn som en dybt forankret del af virksomheden og målrettede initiativer, er blevet kåret til bedste miljøvalg på det skandinaviske rejsemarked.
   
Men hvordan forenes et så målrettet miljøhensyn, med ønsket om løbende, at nedbringe økonomiske ressourcer i et konkurrencepræget miljø. For Thomas Cook Airlines Scandinavia krævede det et radikalt skifte i måden at arbejde på og i foråret 2012, gik Thomas Cook Airlines Scandinavia i gang med at udstyre deres piloter med iPads. Den 613 gram lette iPad erstatter og overflødiggør de ca. 55 kilo manualer og bøger, indeholdende godt 24.000 stykker papir, som tidligere stod ved piloternes side i cockpittet.
   
På grund af det papirløse cockpit vil vi på årsbasis kunne spare ca. 100 tons brændstof og naturen slipper for ca. 300 tons CO2-udslip, siger direktør i Spies' eget flyselskab, Torben Østergaard. Flyselskabet er et af de få i branchen, som hvert år udsender et miljøregnskab. Rapporten for 2011/12 er netop kommet på gaden, og den fortæller, at iPad'en også vil give en anden miljømæssig gevinst: - Hidtil har vi hvert år anvendt ca. en million papirark til opdateringen af manualerne i flyene. Det vil fremover være slut. Så vil manualerne blive opdateret, hver gang en pilot passerer en af vores internet-routere i lufthavnene eller de vælger at opdatere via deres eget netværk hjemme, fortæller Torben Østergaard.
 
Som et af de første flyselskaber i verden, har Thomas Cook Airlines Scandinavia gjort cockpittet papirløst. Med fingerspidserne, kan piloterne i stedet hente de optimalt opdaterede manualer via iPad'en. Det er en af selskabets kaptajner, Hans-Henrik Grentzmann, der har drevet "Projekt iPad". Blandt andet har han i samarbejde med firmaet Comet People, udviklet en speciel 'Thomas Cook Corporate App Store', som styrer al opdatering af App´s, der blandt andet rummer information fra de ca. 55 kilo flymanualer. Ud over, at piloterne kan hente de nødvendige oplysninger på selve flyvningen, vil iPad'en også blive brugt som et kursusredskab, når piloterne skal træne og vedligeholde deres flycertifikater.
 
Interessen for vores projekt iPad, som er et af de første større i Europa, er stor. En lang række flyselskaber har kontaktet os for at høre, hvordan de også kommer en generation videre og får gjort cockpittet papirløst og fuldt elektronisk, fortæller Hans-Henrik Grentzmann.
 
Thomas Cook Airlines Scandinavia tog kontakt til 2ways IT, der gennem flere år har stået for sparring og rådgivning af IT infrastruktur. Ud over et højt serviceniveau og evnen til at altid at levere til tiden, har Thomas Cook Airlines Scandinavia også nydt godt af, at 2ways IT besidder en stor viden om deres IT-produkter og derfor har kunnet levere kompetent sparring, når der har været behov for nyanskaffelser. Bl.a. har rådgivningen fra 2ways IT medvirket til, at Thomas Cook Airlines Scandinavia på en række produkter har kunnet opnå bedre priser, end de umiddelbart selv kunne forhandle sig, fortæller Torben Østergaard.

 

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.