top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

Thomas Cook Airlines
Flügger
MyTravel
G4S
Fitness DK
Rockwool A/S
Rockwool International A/S
Edlund A/S
FDM
Advokatfirmaet Erritzøe
Danmarks Apotekerforening

Se de offentlige referencer her

Malerkæden Flügger vælger HP Officejet Pro All-in-One
Flügger

Farverig virksomhed vælger 2ways IT & HP print
Case: Flügger
Branche: Produktion og detail.


Malerkæden Flügger vælger HP Officejet Pro All-in-One, fordi "kvalitet er vores varemærke” og samtidig skal vi være effektive hver dag.

HP Officejet Pro All-in-One printer farver med op til 50 procent lavere sidepris end laserprintere1. Prisen pr. side er lavere, strømforbruget er mindre.
”HP Officejet Pro All-in-One frigør medarbejdernes tid gennem effektive funktioner som scan-til-e-mail. Og vi vil naturligvis hellere skabe værdi vores kunder end at stå og fumle ved printeren.” Lars Knudsen Koncern IT Chef, Flügger, Kolding

Mål: Udskifte ældre laser- og matrixprintere i 330 koncernejede butikker.
Løsning: Implementere omkostningseffektive HP Officejet Pro All-in-One printere af høj kvalitet.
Anvendelse: ERP-relaterede fakturaer og regnskabsbilag samt marketingsmateriale i 330 butikker.
Hardware: HP Officejet Pro 8500A Plus All-in-One printer.
HP Services: Original HP 940/940XL Officejet blækpatroner.

It-forbedringer:
• Konsolidere antal butiksprintere med 50 procent.
• Eliminere 330 faxmaskiner.
• Strømline arbejdsgange med scan-til-e-mail funktionalitet.
• Reducere pris pr. side med 66 procent i forhold til laserprint.

Forretningsmæssige fordele:
• Reduktion af omkostninger og energiforbrug.
• Støtte til effektivisering af nyt ERP-system.
• Give butikker mulighed for at printe salgsmateriale i farver.
• Eliminering af præprintede formularer.
• Forenkling af kontoadministration, service og forbrugsstoffer.

I Skandinavien, Island, Kina og Østeuropa bliver der hentet inspiration til mange indretningsprojekter fra et besøg i Flügger. Med base i Danmark producerer Flügger kvalitetsmaling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og værktøj. Og som led i en større teknologisk opdatering erstattede Flügger for nylig ældre laser- og matrixprintere med HP Officejet Pro All-in-One i alle 330 koncernejede butikker. Målet var konsolidering, omkostningsbesparelser og bedre kvalitet, men printerne leverede også overraskende fordele – bl.a. konkurrencedygtige farveprint og muligheden for at sende en hel flåde af faxmaskiner på pension.

HP Officejet Pro All-in-One printer farver med op til 50 procent lavere sidepris end laserprintere1. "Prisen pr. side er lavere, strømforbruget er mindre, og så frigør HP Officejet Pro All-in-One også medarbejdernes tid gennem effektive funktioner som scan-til-e-mail,” siger Lars Knudsen, it-afdelingschef. "Vores butiksmedarbejdere er glade for maskinerne og nu er de centralt ansatte medarbejdere også begyndt at efterspørge dem.”

HP-standardisering giver koncernen et forspring
Hos Flügger har man HP printere, tynde klienter, skærme, servere, storage og netværk. Virksomheden driver et virtualiseret datacentermiljø, der bygger på HP ProLiant Blade-servere, HP Enterprise Virtual Array storage og HP ProCurve switche. Medarbejdernes pc'er er HP tynde klienter og HP skærme. "Vi er ikke gift med HP, men det er tæt på” siger Knudsen. "Med HP får vi et rendyrket miljø, hvor vi er sikre på, at alt fungerer sammen – fra den konvergerede infrastruktur i vores datacentre til de printere og tynde klienter, som vores medarbejdere bruger.”

Flügger er gået fra et egenudviklet ERP-system til Microsoft® Dynamics AX. Som en del af denne opgradering besluttede virksomheden at erstatte de gamle printere i de 330 koncernejede butikker i Island, Danmark, Sverige, Norge, Polen og Tjekkiet. Hver butik havde to enheder: en laser- og en matrixprinter. Når medarbejderne skulle generere fakturaer og regnskabsbilag, kørte de præprintede formularer gennem matrixprinterne. En arbejdskrævende proces. For hvert printjob måtte man sikre sig, at printeren var forsynet med den rette formular fra lageret.

HP Officejet Pro leverer overraskende fordele
I første omgang mente Koncern IT Chefen, at opgaven var at erstattede gamle maskiner med nye laserprintere. Så talte han med HP partneren 2ways IT, der anbefalede ham HP Officejet Pro All-in-One. De Energy Star®-certificerede blækprintere printer farver i professionel kvalitet for blot halvdelen af sideprisen og det halve energiforbrug i forhold til laserprintere. Med automatisk duplex bruger de også kun den halve mængde papir. Derudover kan printerne støtte konsolideringen ved at samle kopi, fax, scan og print, kombineret med trådløs teknologi. "Både sidepris og strømforbrug er lavere, og det er første gang, jeg har set en blækprinter, der er så hurtig,” siger Lars Knudsen. Flügger købte 350 HP Officejet Pro for at have nogle i reserve.

Men rygtet om de nye printere spredte sig internt, og medarbejderne begyndte at bruge dem i administration og på hjemmekontorer. På koncernens kontorer bruger man den trådløse teknologi, mens printerne er forbundet via Ethernet i butikkerne.

"Med HP Officejet Pro All-in-One kunne vi konsolidere fra to til én printer i hver butik og blive mere omkostningseffektive. Derudover kunne vores butikker begynde at printe i farver og slippe af med deres gamle faxmaskiner.” Lars Knudsen, i Koncern IT Chef, Flügger, Rødovre.

Prisen pr. side med HP Officejet Pro er en tredjedel af Flüggers gamle laserprintere. Selskabet har halveret antallet af printere i sine butikker og konsolideret funktionerne fra laser- og matrixprinterne til én blækprinter.

Det er også elimineret 330 stand-alone faxmaskiner. Butikkerne bruger nu HP Officejet Pro scan-til-e-mail for dokumentation fra deres kundekonti, kvitteringer og andre dokumenter, der tidligere er blevet faxet til hovedkontoret. Arbejdsgangene er enklere, der er færre maskiner og forbrugsstoffer, der optager kostbar plads.

Printerne er pålidelige og lette at administrere, siger Lars Knudsen. Blækpatronerne har stor kapacitet og er lette at udskifte.

Endelig har det været en overraskende stor fordel, at printerne nu gør det muligt at printe farver til en overkommelig pris i hver butik. "Vi printede ikke farver i butikkerne på grund af omkostningerne,” forklarer Lars Knudsen. "Men da prisen med de nye printere er så lav, og kvaliteten så høj, kan butikkerne nu udskrive deres eget marketingmateriale i farver.

Det er vi glade for, fordi det gør en stor forskel i lokalområdet, når den lokale Flügger farver butik kan sende personligt materiale ud til kunderne med et lokalt præg og samtidig i høj kvalitet.”

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.