top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

«TILBAGE

 

Private Referencer:

Thomas Cook Airlines
Flügger
MyTravel
G4S
Fitness DK
Rockwool A/S
Rockwool International A/S
Edlund A/S
FDM
Advokatfirmaet Erritzøe
Danmarks Apotekerforening

Se de offentlige referencer her

Med hjælp fra 2ways IT kan lederne tjekke deres mail, når de er i marken.

G4S

Alarmberedskab
Case: G4S
  
G4S er altid online, når de leverer vagt- og sikkerhedstjeneste til danske virksomheder og privatpersoner. Med hjælp fra 2ways IT kan lederne tjekke deres mail, når de er i marken.
  
Før i tiden var walkie-talkien eneste livslinje, når man arbejdede som sikkerheds-vagt. I dag er alle medarbejdere i Group 4 Securicor (G4S) desuden udstyret med mobiltelefoner, og arbejdslederne har for nyligt fået push e-mail, så de kan holde sig opdaterede, mens de er i marken. G4S, som er verdens største sikkerheds-virksomhed, har i Danmark 2000 ansatte. Indtil videre tester 25 medarbejdere den nye løsning. ”Den mobile teknologi giver os helt nye muligheder. Både vores sikkerhedsvagter og deres ledere er konstant i marken, for det er der, de skaber værdi for vores kunder. Nu har vi skabt en push e-mailløsning for lederne og andre medarbejdere på farten med behov for nem adgang til kalender og e-mail. Når vi så efter en testperiode kan holde nytten op mod udgifterne, vil vi overveje om løsningen skal videre ud i organisationen,” fortæller Peter Weidemann Larsen, der er teleansvarlig it-konsulent i G4S.
  
Sikkerhed og økonomi er førsteprioritet
Som ledende virksomhed i sikkerhedsbranchen er sikkerhed og pålidelighed alfa omega. Det er helt essentielt, at informationer ikke går tabt i systemet. Derfor den nye e-mailservice et velkomment supplement hos arbejdslederne, som har et større informationsbehov, når de skal følge medarbejderne i marken. For at sikre at medarbejderne er fortrolige med brugerinterfacet, har G4S besluttet, at alle medarbejdere skal have HTC-telefoner med Windows Mobile med det velkendte Outlook. Det betyder desuden, at omkostninger til support kan holdes nede.
”Prisen betyder helt klart noget, og derfor søger vi at gøre det så enkelt som muligt. Det er også derfor, vi ikke bare kaster os ud i et projekt med at tilbyde denne løsning til alle medarbejdere. Vi er forsigtige i vores branche, så det er naturligt at teste sådan en løsning, inden vi går videre,” påpeger Peter Weidemann Larsen.
  
Kompetent og upåklagelig service Indtil videre har testperioden været en succes. Systemet fungerer godt og er til gavn i hverdagen, lyder tilbagemeldingerne fra brugerne. Så nu venter Peter Weidemann Larsen bare på at få de sidste input omkring omkostningerne. Han er yderst tilfreds med rådgivningen fra 2ways IT, som har leveret løsningen. Dels har prisen været fornuftig og dels har services været helt i top. ”Vi har brugt 2ways IT i et par år – i starten bare som leverandør, men i stigende grad også som rådgiver. Vi har en løbende dialog og inddrager 2ways IT, når vi står overfor nye udfordringer på it-området. Det har vi rigtig stor glæde af, for de er særdeles kompetente og yder en upåklagelig service” understreger Peter Weidemann Larsen. Før i tiden var walkie-talkien eneste livslinje, når man arbejdede som sikkerhedsvagt. I dag er alle medarbejdere i Group 4 Securicor (G4S) desuden udstyret med mobiltelefoner, og arbejdslederne har for nyligt fået push e-mail, så de kan holde sig opdaterede, mens de er i marken. G4S, som er verdens største sikkerhedsvirksomhed, har i Danmark 2000 ansatte. Indtil videre tester 25 medarbejdere den nye løsning.
”Den mobile teknologi giver os helt nye muligheder. Både vores sikkerhedsvagter og deres ledere er konstant i marken, for det er der, de skaber værdi for vores kunder. Nu har vi skabt en push e-mailløsning for lederne og andre medarbejdere på farten med behov for nem adgang til kalender og e-mail. Når vi så efter en testperiode kan holde nytten op mod udgifterne, vil vi overveje om løsningen skal videre ud i organisationen,” fortæller Peter Weidemann Larsen, der er teleansvarlig it-konsulent i G4S.
  
Kompetent og upåklagelig service
Indtil videre har testperioden været en succes. Systemet fungerer godt og er til gavn i hverdagen, lyder tilbagemeldingerne fra brugerne. Så nu venter Peter Weidemann Larsen bare på at få de sidste input omkring omkostningerne. Han er yderst tilfreds med rådgivningen fra 2ways IT, som har leveret løsningen.
Dels har prisen været fornuftig og dels har services været helt i top. ”Vi har brugt 2ways IT i et par år – i starten bare som leverandør, men i stigende grad også som rådgiver. Vi har en løbende dialog og inddrager 2ways IT, når vi står overfor nye udfordringer på it-området. Det har vi rigtig stor glæde af, for de er særdeles kompetente og yder en upåklagelig service” understreger Peter Weidemann Larsen.
http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/Tyverialarm_shop.aspx

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.