top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
 
Adgang overalt
Office er nu optimeret til brug på tværs af dine enheder - pc, Mac, tablet-computer og smartphone - med berøringsvenlige funktioner og stadig alle tiders med det traditionelle tastatur og mus. Log på Office for at få adgang til den nyeste version af dine dokumenter og personlige indstillinger, som de følger dig på tværs af dine enheder. Synkroniser dine filer til dine enheder ved hjælp af SkyDrive Pro til offline adgang og automatisk gensynkronisering og backup. Når du er væk fra dine enheder, kan du logge på Office ved hjælp af en browser og hurtigt streame et Office program på en pc for at få en fuld oplevelse med visning og redigering.

Arbejd sammen
Hold effektive online møder med flere forskellige deltagere med videokonference i HD, skærmdeling og notatskrivning i realtid. Opret en postkasse inden for et websted for at få adgang til teamkommunikation og dokumenter direkte fra Outlook. Del dokumenter fra SkyDrive Pro eller SharePoint-teamwebsteder ved hjælp af kontrolleret adgang. Bevar forbindelsen til de mennesker og det indhold, der er vigtigt for dig, med SharePoint newsfeed.

Nem it
Nyd forretningskontinuiteten, mens du bevarer kontrollen. Med Office 365 tager Microsoft sig af serverne for dig med opdateret spam- og malwarebeskyttelse, geo-redundante datacentre og en 99,9 % finansielt støttet aftale om serviceniveau. Du kan stadig administrere alle dine tjenester gennem et enkelt administrationscenter for at tilføje/slette brugere samt gøre mobile enheder endnu sikrere. Brugere kan nu hurtigt installere Office på deres desktop computere ved at streame direkte fra Office 365. Office er klar til brug på ingen tid ved at klikke på "installer", og det kører parallelt med ældre versioner af Office.

Den bedste værdi
Office 365 er en cloud-abonnementsservice, så du vil altid have den nyeste teknologi uden behovet for at opgradere servere. Med et overkommeligt månedsgebyr har du den nyeste version af de velkendte Office desktop-programmer, der forbindes problemfrit med kommunikation og samarbejdstjenester i virksomhedsklasse. Med en licens pr. bruger kan hver enkelt bruger benytte Office på op til 5 pc'er eller Mac-computere foruden mobile enheder. Hvis du har sæsonarbejdere, kan du nemt tilføje og slette brugere, som du har brug for dem.

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.