top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
 
Office 365 MicrosoftSpørgsmål. Jeg har hørt om det nye Office. Er Office 365 en del af det?

Svar: Ja, Office 365 er en del af det nye Office. Det nye Office er den nyeste og mest ambitiøse lancering af Office klienter, servere og tjenester. Office 365 er denne lancerings servicekomponent.


Spørgsmål: Hvad er forskellen mellem Office og Office 365?

Svar: Office er den produktivitetssoftware, som folk er bekendte med, som fx Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote. De fleste mennesker bruger Office ved at installere det direkte på desktop eller bærbare computere.

Office 365 er en cloud-produktivitetsservice, som tilbyder e-mail, fælles kalendere, dokumentdeling, instant messaging og videokonferencer. Der er Office 365 planer, som også omfatter Office som en del af tjenesten. Dette betyder, at du får licens til den nyeste version af Office via abonnement. Med den nyeste version af Office betyder dette, at du kan benytte Office i disse tilfælde:

 

  1. Du får stadig de samme Office programmer, som du installerer og bruger på dine computere. Men nu kan du hurtigt installere dem ved at streame dem direkte fra Office 365. Det er klart til brug på ingen tid ved at klikke på "installér", og Office bliver på maskinen og kan bruges offline, når det er installeret. Dette kaldes klik og kør-teknologi for nem anvendelse af Office på dine vigtigste computere (op til fem pr. bruger)
  2. Når du er væk fra dine enheder, kan du logge på Office ved hjælp af en browser og hurtigt streame et Office program på en vilkårlig pc med Windows 7 eller Windows 8 for at få en fuld oplevelse med visning og redigering. Når du logger af, er der ingen spor tilbage på enheden. Dette kaldes Office efter behov, og du skal være online for at kunne benytte det.
  3. Hvis du bare har brug for at foretage en lille redigering, kan du logge på Office og bare bruge de browser-baserede versioner af Word, Excel, PowerPoint og OneNote til visning, mindre redigering samt fildeling. Disse kaldes Office Webapps, og de er ikke tilgængelig offline.

 


Spørgsmål: Hvorfor har jeg brug for Office 365?

Svar: I den moderne, globale verden, der er i hastig forandring, har du brug for den bedste teknologi, som kan hjælpe dig med at skille dig ud, forblive forud for konkurrenterne og samtidig være omkostningseffektiv. Cloud-baserede tjenester tilbyder dig en fantastisk mulighed. Men det er vigtigt at vælge den rigtige leverandør, som tilbyder forretningsklare tjenester, velkendte og omfattende værktøjer, det sikkerheds- og fortrolighedsniveau, som du har brug for, samt en form for it-kontrol, hvis du ønsker det.


Spørgsmål: Hvilke Office 365 planer skal jeg vælge?

Svar: Du bør primært basere din beslutning på dine it-behov. Hvis du har mindre end 250 brugere og leder efter kernekommunikation og samarbejdsfunktioner med Active Directory-integration, så er Office 365 Midsize Business den rigtige løsning for dig, men hvis du er på udkig efter mere avancerede funktioner som IRM, avanceret arkivering eller datatabsbeskyttelse, så bør du overveje Office 365 Enterprise (E3). Hvis du har mindre end 10 brugere, ikke har it-ressourcer og er ligeglad med Active Directory-integration og alle de avancerede funktioner, så er Office 365 Small Business Premium din perfekte match.
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.