top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
 

Nyheder fra Microsoft

Så er det tid til de nye spændende Microsoft produkter.
Den nye Microsoft Surface Pro 4 er kommer til Danmark, og kan bestilles nu.
De nye Lumia produkter kommer til Danmark d. 3. december, de kan allerede bestilles nu.Microsoft Surface Pro 4

Med Surface Pro 4 med Windows 10 forvandles din tablet til en fuld funktionsdygtig bærbar pc, mens alle dine skrivebordsprogrammer kører.
Surface Pro 4 er din mobile arbejdsstation med Intel®Core™-processorer, som gør det muligt for dig at køre flere programmer, og
fungerer perfekt med den fulde pakke af Office-produkter, som fører din produktivitet til nye højder.


Surface Pro 4 Type Cover

Næste generation af Type Cover giver den hidtil mest avancerede skriveoplevelse på Surface. Det føles og fungerer som et traditionelt laptoptastatur med optimal afstand mellem tasterne, hvilket sikrer en hurtig og glidende skriveoplevelse.

Læs mere

Surface Dock

Surface Dock forvandler øjeblikkeligt din ultrabærbare Surface til en stationær pc. Indsæt blot SurfaceConnectTM-kablet for at oplade din enhed og tilslutte eksterne skærme, et tastatur, en mus osv.

Læs mere

Lumia 950 XL

Flot 5.7” Quad HD-display og kraftig octa-core-processor - det er den Lumia du har ventet på. Få en telefon der virker som din PC og går til grænsen for hvad der er muligt.

Læs mere

Lumia 950

Stærke funktioner, flot design og den bedste Windows 10-oplevelse – en telefon der virker som en PC og gør hvert øjeblik til en oplevelse.

Læs mere

Lumia 550

Oplev kraften i Windows 10 til en pris, der ikke vil såre din tegnebog. Med 4G LTE tilslutnings muligheder, hurtig multitasking, og den helt nye Microsoft Edge browser, har du hurtig tilgang til det du skal bruge

Læs mere

De nye Lumia produkter forventes at komme på lager i løbet af 4. kvartal 2015


Microsoft Display Dock

Brug din Lumia 950 eller Lumia 950 XL som din " arbejdsstation" med Microsoft Display Dock, kan du f.eks. tilslutte skærm, mus og keyboard2ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Tlf: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk

2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.