top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
2ways IT.


2ways IT's bruttolønsløsning har gjort vores hverdag meget lettere

 

Hos Ingeniørforeningen IDA troede man, at bruttoløns-ordningen var død. Men så kom 2ways IT med en løsning, der minimerer administrationen, reducerer omkostningerne og gør det nemt for medarbejderne at vælge præcis hvad de vil have. I dag mener IDA, at alle virksomheder burde indføre denne bruttolønsløsning.


 
Kæmpe udskrivning konverteret til løbende omkostninger med bruttoløn
I 2015 stod IDA i en situation, hvor alle medarbejdernes 3 år gamle Android telefoner skulle udskiftes, og der var behov for at finde en fælles, fremadrettet løsning. Bruttoløns-tanken var egentlig droppet, men så skræddersyede 2ways IT en løsning, der:
  • via leasing konverterer den store up front udskrivning til løbende udgifter og fjerner en stor del af det administrative arbejde ved at automatisere ordningen
  • giver den enkelte medarbejder mulighed for selv at vælge mobil (ud fra en liste over modeller, der lever op til IDA's høje sikkerhedskrav)
  • forbedrer cashflow og reducerer de samlede omkostninger (samt interne "forhandlinger") ved at indbygge en max grænse for den del, firmaet finansierer
  • indeholder all-risk forsikring som fjerner alt bøvlet med selv at skulle håndtere skader, tyveri og garantispørgsmål
Omkostninger skåret markant ned
"Vi faldt ganske enkelt på halen, da vi fik præsenteret 2ways IT's løsning", fortæller Jesper Brink Sørensen, Service Operation Manager, IDA. "Ingen troede, at det kunne være så nemt. Og når vi sætter andre virksomheder ind i konceptet bag vores bruttoløn-model, siger de alle: Dét skal vi også have. Vi har fået en super nem ordning, omkostningerne er cuttet markant og medarbejderne er glade og tilfredse. Det er ganske enkelt win-win over hele linjen."

INGENIØRFORENINGEN IDA
er en moderne interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDA servicerer i dag mere end 100.000 medlemmer, og har en række datterselskaber, der driver virksomheder relateret til IDA's kerneområder indenfor vidensdeling og rådgivning af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater: IDA Forsikring, IDA Mødecenter og Mediehuset Ingeniøren.

»Download som PDF
 
Er du interesseret i at høre mere? så kontakt os i dag
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.