top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
2ways IT.Investeringen i Office 365 Education har på mange måder medført et digitalt løft for Bindernæs efterskole.

 

I første omgang indfriede man målet om at få nem oprettelse af alle lærere og elever på samme licens. Derefter igangsatte skræddersyede kurser fra 2ways IT en mindre revolution inden for vidensdeling, teamwork og workflow.


 
OneDrive for Business / OneNote sikrer vidensdeling og optimerer workflowet
Overgangen til Office 365 Education i 2016 har sparet Davy Heinecke, Teknisk leder ved Bindernæs Efterskole, mange grå hår. Hvor han tidligere skulle genoprette hver enkelt lærers pc, hvis alle dokumenterne ’pludselig forsvandt fra skrivebordet’, kan han nu styre det hele centralt via OneDrive For Business.

OneNote er også blevet en hjælp i hverdagen ”Det geniale ved OneNote er, at vi nu kan samle alle vores materialer ét sted – lige fra film og matematikopgaver til skemaer og mødereferater. Og alle, også de nye lærere, har adgang til det samme. Vi mister heller ikke noget, hvis en lærer rejser med sine ringbind. Og når det hele ligger i skyen, kan vi koble både elever, deres forældre og andre interessenter på hen ad vejen.”


"Office 365 kurserne har givet vidensdeling og samarbejde på efterskolen et markant løft"
Davy Heinecke, Teknisk leder, Bindernæs Efterskole


Office 365 kurserne sikrede at alle kom med
Som alle andre steder er IT-niveauet meget forskelligt fra lærer til lærer på efterskolen. Derfor er Davy Heinecke glad for, at 2ways IT foreslog at skræddersy nogle kurser, som gjorde at alle kom i gang med at bruge de nye muligheder i Office 365: ”2ways IT har været super gode til at lægge et niveau, hvor alle fik noget ud af undervisningen, og selv kunne arbejde videre efterfølgende. Vi har en række lærerteams, som arbejder tæt sammen via OneNote, og her lærer de mindst erfarne selvfølgelig en del af superbrugerne. Mange lærere bruger nu, ligesom jeg selv, OneNote overalt: på pc, tablet, smartphone – uanset hvor vi er, er vi opdateret med de seneste data fra skolen, og kan selv tilføje personlige notater.”

Et skridt ad gangen
For Davy Heinecke har det været afgørende for samarbejdet med 2ways IT, at kurserne i Office 365 gradvist førte alle lærere op på et højere niveau: ”Alle skal have hjælp til at komme videre fra deres aktuelle ståsted, og samtidig skal vi have et fælles billede af målet med digitaliseringen. Det er noget, vi stille og roligt skal bygge op sammen – et skridt af gangen. Det har 2ways IT haft en rigtig gode forståelse for, og det har været en øjenåbner for os”.

Lad os tage en snak om Jeres udfordringer, kontakt Henrik Meyer – hme@2waysit.dk – 44 700 508


BINDERNÆS EFTERSKOLE
Som en følge af SID’s (i dag 3F) arbejde med skolebøgernes indhold i midten af halvfjerdserne, besluttede ca. 60 SID afdelinger øst for Storebælt sig for at oprette en efterskole ud fra fagbevægelsens ideologiske synspunkter. En ideologi der konstant er i bevægelse og hvortil Bindernæs hele tiden følger med. Skolen har, naturligt fra start, arbejdet med håndværksfag hvilket den stadig gør og har derfor nogle veludviklede værksteder med alt fra frisørfag til træ og jern på skemaet. Derudover har skolen udviklet sig over tid med en masse faciliteter til dem der ikke er håndværksinteresseret. Skolen råder i dag bl.a. over en ny sportshal, ridehal og en put and take sø der drives i samarbejde med Lalandia, til glæde for alle de elever der ikke ønsker at gå den håndværksfaglige vej men er af mere boglig karakter. Bindernæs Efterskole er for alle – Alle der vil


»Download som PDF
 
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.