top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
2ways IT ønsker glædelig jul samt et godt nytår


Længe ventet comeback

Derfor skal du købe de nye Nokia smartphones
  • "Ren" Android, altid seneste opdatering, hurtig brugeroplevelse (Android 8.0 Oreo)
  • God batteri levetid, vigtigt for den mobile medarbejder.
  • Zero Touch renrollment, for bedre styring af dine enheder.
  • Fantastiske materialer – alle i aluminium
  • Bredt sortiment


Kontakt mig allerede nu, for at høre mere. Jeg kommer gerne ud og viser dig de nye Nokia smartphones

Henrik Meyer
Business manager mobility

Mobil: 20 73 07 79
Mail: hme@2waysit.dk
Nokia 8
Er fremstilles i en struktureret proces med 40 trin, der omfatter bearbejdning, lodning og polering, så det unikke design passer perfekt sammen med det polerede aluminium. Det er det ultimative Nokia 8 design, der passer perfekt i hånden. Nokia 8 har et 13 MP dobbeltbagkamera med både farve- og sort/hvid-sensorer plus et vidvinkel 13 MP-faseregistrering og autofokus kamera foran. Både for- og bagkamera er designet med ZEISS-optik, så hvert snapshot bliver af en kvalitet, du kan dele med andre.
Se priser HER
 
Nokia 6
Nokia 6 er designet med præcision i aluminium, som det har taget 55 minutter at skære ud af et helt metalstykke. Med det skulpturerede Corning® Gorilla® Glass er den lavet af materialer, som kan holde hele livet. I mange år har Nokia-telefoner stået for et smukt, flot design og god kvalitet. Denne telefon er ikke anderledes: Den er lavet til dit liv, som du kender det, med bæredygtige og smukke materialer, god kvalitet og en ideel balance mellem ydeevne og batterilevetid. Det bedste er, at din Nokia-telefon er sikker og opdateret med de løbende softwareopdateringer.
Se priser HER

Nokia 5
Nokia 5 har en helt glat bagside uden antenne, som er flyttet til toppen og bunden af telefonen. Sammen med skærmen med skulptureret Corning® Gorilla® Glass giver det uforstyrret design med lige linjer. Fås med Android Nougat, alle Google-tjenester og intet unødvendigt ekstra. Du får en fokuseret oplevelse uden problemer, og vi sørger for de løbende opdateringer, så du altid er ajour med funktioner og sikkerhed.
Se priser HER


 

Nokia 3
I den kendte kvalitet: Smuk og skulptureret bagside i polykarbonat, solidt aluminiums design, omhyggelig detaljer og optimeret ydeevne til daglig brug.Vi har valgt teknologi og materialer, der gør dagligdagen til en leg. Den skulpturerede 5"-skærm med Corning® Gorilla® Glass og præcisions aluminium giver dig beskyttelse, når det gælder.
Se priser HER


 

KONTAKT OS I DAG
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.