top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvad er  Flow fra Telavox?

Telavox er en virtuel mobiloperatør, der opererer via Telias mobilnet. Det er en hosted løsning, så der er ingen lokal installation, som skal vedligeholdes.Virksomhedens telefoni, omstilling, video og chat er i en cloudbaseret løsning, som du kan styre fra en app på mobilen, computer eller tablet. Alle platforme taler sammen og du kan nemt administrere og justere løsningen selv fra dit webinterface. Det eneste det kræver, er en internet forbindelse.

Flow fra Telavox er baseret på licenser i stedet for et abonnement. En "Mobile user license” indeholder alle funktioner, så ingen ekstra løsninger er nødvendigt, derfor heller ingen ekstra udgifter.

stedet for et abonnement, tildeles den licenstype som passe brugernes behov.
Måske er du træt af at være "nummer 100 i køen"? 
Hvis du køber Telavox Licenser igennem 2ways IT, får du altid en dedikeret kontaktperson, som kan hjælpe, hvis der opstår spørgsmål og udfordringer. Vi er altid helt tæt på kunden.
2ways IT kan også stå for opsætning, konfiguration og løbende brugeradministration, så du kan bruge tiden på noget andet.
 
Får du uoverskuelige regninger?
Med Telavox får du en overskuelig faktura og du kan altid se dine tidligere og næste faktura via dit web login.
Har du et gammelt telefonisystem, som er dyrt at servicere og drifte?
Telavox Flow løsning er en 100% hosted løsning, som altid er opdateret, så det er ikke nødvendigt med service og systemopdateringer.

.Med Telavox Flow, bliver håndtering at ringegrupper, ringe køer m.m ikke nemmere. Alt gøres via en webside, som du som administrator for adgang til. Hvis du ønsker kan 2ways IT står for det administrative, vi tilbyder flere typer service og support aftaler 
 
 
Vi kommer gerne ud og rådgiver din virksomhed, i hvordan en Telavox kan sammensættes ud fra jeres behov. Vi laver også gerne bruger kurser, så alle i jeres virksomhed får den nødvendige viden.
  
Kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål til Telavox          salgssupport@2waysit.dk      -        70 240 100 
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.