top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvad er Telavox?

Telavox er en virtuel mobiloperatør, der opererer via Telia eller TDC's mobilnet. Det er en hosted løsning, så der er ingen lokal installation, som skal vedligeholdes.Virksomhedens telefoni, omstilling, video og chat er i en cloudbaseret løsning, som du kan styre fra en app på mobilen, computer eller tablet. Alle platforme taler sammen og du kan nemt administrere og justere løsningen selv fra dit webinterface. Det eneste det kræver, er en internet forbindelse.

Telavox er baseret på licenser i stedet for et abonnement. En "Mobile user license” indeholder alle funktioner, så ingen ekstra løsninger er nødvendigt, derfor heller ingen ekstra udgifter.

Det får du med en ”Mobile User license”:

  • Mobilabonnement
  • Fastnet lokalnummer
  • Omstillingsbord via app og web
  • Eget konference telefonnummer
  • Videokonference
  • Telavox app til iOS, Android, web og installation på Mac og Windows

Det får du som administrator ved en Telavox løsning:

  • Ekstremt overskuelig webinterface med styring af alle funktioner
  • Et meget skalerbart system
  • Løbende overblik over brugernes licenser, data forbrug m.m. samt mulighed for at ændre det med det samme i webportalen.
  • En PBX opsætning via ”drag & drop” så du meget enkelt og hurtigt kan opsætte virksomhedens ringegrupper, telefonsvarer, tastevalg m.m.

 

INTEGRATIONER
Strømlin din måde at arbejde på. Telavox kan integrere med et bredt udvalg af forskellige løsninger. Se hvilke løsninger som Telavox kan integrere med.

Microsoft Teams

Forbedre din virksomheds kommunikation, internt med dine kollegaer og eksternt med dine kunder. Ved at integrere din telefoni med din samarbejdsplatform, får du alle nødvendige værktøjer samlet på et sted.

Microsoft Teams er efterhånden integreret i mange virksomhed, og bliver brugt til chat, opkald, videoopkald m.m. Når du integrere Telavox med Teams, får du alle funktioner samlet på samme sted, du forsætter med at bruge din Teams applikation, som du plejer, og når du så skal ringe, trykker du bare opkald ud for dine kontaktpersoner i Teams applikationen, og taget opkaldet i Teams. Det bliver ikke nemmere!!

 

 

 

Måske er du træt af at være "nummer 100 i køen"?
Hvis du køber Telavox licenser igennem 2ways IT, får du altid en dedikeret kontaktperson, som kan hjælpe, hvis der opstår spørgsmål og udfordringer. Vi er altid helt tæt på kunden.
2ways IT kan også stå for opsætning, konfiguration og løbende brugeradministration, så du kan bruge tiden på noget andet.
Får du uoverskuelige regninger?
Med Telavox får du en overskuelig faktura og du kan altid se dine tidligere og næste faktura via dit web login.Har du et gammelt telefonisystem, som er dyrt at servicere og drifte?
Telavox løsning er en 100% hosted løsning, som altid er opdateret, så det er ikke nødvendigt med service og systemopdateringer.

Er du træt af en telefoniløsning som er ufleksibel og ”gammeldags”?
Den største fordel ved Telavox er, at den kan alt og kan tilpasses lige så den passer den enkelte virksomhed og den enkelte bruger.Om brugeren vil bruge sin mobil telefon, men ringe ud fra sit firma lokalnummer, eller om virksomheden ønsker at styre alle afdelingernes telefonisystem fra et web interface, så kan det lade sig gøre med Telavox.


Med Telavox bliver håndtering at ringegrupper, ringe køer m.m ikke nemmere. Alt gøres via en webside, som du som administrator for adgang til. Hvis du ønsker det, kan 2ways IT stå for det administrative. Vi tilbyder flere typer service og supportaftaler.


PROFILER
Er du til møde, til frokost eller til at få fat på? Du kan bruge funktionen til at vise kunder og kollegaer, hvor du er og hvornår og hvordan de kan nå dig. Du kan fx indstille funktionen, så du viser dit arbejdsnummer, når du ringer ud mellem 09.00 og 17.00. Efter fyraften kan du ændre indstillingen til ”Fritid” og vise dit private mobilnummer i stedet.

 
 
Kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål til Telavox salgssupport@2waysit.dk- 70 240 100
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.