top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hos 2ways IT, har vi mulighed for at kunne tilbyde Flow løsningen fra Telavox

Det skal være lige så nemt at bruge sin virksomheds telefoni, som det er at bruge alle de andre digitale tjenester, der er en del af vores hverdag. Derfor har Telavox udviklet Flow. Flow har alt det, du skal bruge. Virksomhedens telefoni, omstilling, video og chat i en cloud baseret løsning, som du styrer fra en app på mobilen, din computer eller en tablet. Alle platforme taler sammen. Du kan derfor nemt at administrere og justere løsningen selv. I stedet for et abonnement, tildeles den licenstype som passe brugernes behov.
I Flow applikationen kan du viderestille kald, åbne og lukke for omstillingen, chatte med kollegaerne, se hvem der ringer, ringe billigere til udlandet og meget mere. Du kan skifte mellem din computer, telefon eller tablet - alle platforme taler sammen Licenserne er ikke bundet til en specifik person, men kan flyttes rundt efter dit eget ønske. Det betyder, at du aldrig behøver at opsige eller tegne nye telefonabonnementer. Administrationen kan du nemt selv klare via internettet.


Med Telavox Flow, bliver håndtering at ringegrupper, ringe køer m.m ikke nemmere. Alt gøres via en webside, som du som administrator for adgang til. Hvis du ønsker kan 2ways IT står for det administrative, vi tilbyder flere typer service og support aftaler 
 
 
Vi kommer gerne ud og rådgiver din virksomhed, i hvordan en Telavox kan sammensættes ud fra jeres behov. Vi laver også gerne bruger kurser, så alle i jeres virksomhed får den nødvendige viden.
  
Kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål til Telavox          salgssupport@2waysit.dk      -        70 240 100 
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.