top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Jabra lyd der er designet til dig.

Hvert eneste Jabra-produkt bygger på hundredvis af timers forskning - derfor er de mere intelligente, og indeholder flere funktioner end andre headset og speakerphones på markedet. Og derfor er Jabra ofte de første med nye lydteknologier og innovationer.

Ved at forstå dine behov, uanset om det gælder den bedste lyd til opkald og musik, eller forbedrede funktioner til koncentration og samarbejde, har Jabra fokus på, hvad du ønsker, og hvordan du ønsker at anvende det. Jabras headset er den perfekte lydløsning til kontoret, transport, fitnesscenteret eller udendørs brug. Uanset hvad du har brug for og hvornår, har Jabra produkter i verdensklasse.

Jabra PanaCast

Designet til at være verdens første intelligente 180° panoramiske 4K plug-and-play løsning til videokonference.

Jabra PanaCast er en plug-and-play enhed, der er designet til at forbedre møder i mødelokaler ved at bruge tre 13-megapixel kameraer og realtids video stitching til at give et fuldt 180° syn. Nyd et naturligt, inkluderende menneskeligt perspektiv uden blinde vinkler.


Introduktions kampagne Jabra PanaCast

Indtil 31. december 2019 har vi en super pris på Jabra PanaCast
KLIK HER for at se prisen

 

Jabra Speak 710
Førsteklasses transportabel speakerphone med alle tiders lyd til konferenceopkald og musikafspilning. Opret forbindelse til en bærbar computer, smartphone og tablet på få sekunder via USB eller Bluetooth®. Inkluderer USB-dongle der let forbinder trådløst til din PC uden parring.

Se produkt video

Jabra Evolve 75

Overlegen ANC og integreret busylight

Luk støj ude og forbliv fokuseret i det åbne kontor med overlegen ANC og et integreret busylight, der fungerer som et 'forstyr ikke'-skilt med henblik på at reducere afbrydelser og forbedre produktiviteten.

Dobbelt Bluetooth®-forbindelse til to enheder på samme tid til opkald og musik. Fleksibilitet til at bevæge sig op til 30 meter væk fra den tilsluttede enhed. 

Jabra Evolve 65t

Den bedste opkalds- og stemmekvalitet

Jabra Evolve 65t er tredje generation af Jabras 100% trådløse produkter, som allerede har vist fremragende resultater, når det gælder stabil forbindelse. Derfor kan du foretage opkald og lytte til musik helt uden at spekulere over lydudfald. Jabra Evolve 65t tilsluttes enkelt og nemt din smartphone via Bluetooth. Vi har hos 2ways IT, hjulpet mange kunder med at finde de rigtige headset, så kontakt os endelig, for at finde ud hvad hvilke headset der passer til din virksomhed
Kontakt os på  salgssupport@2waysit.dk eller 70 240 100
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.