top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

I løbet af de senere år er omkostningerne ved 3D print blevet billigere, både priserne på de forskellige printere men også de typer filamenter der skal bruges. Hvilket gør at mange virksomheder i dag har mulighed for at komme i gang med 3D print.

Flashforgehar laver 3D i et bredt sortiment, der giver mulighed for at virksomheder nemmere kan komme i gang med 3D print.Mulighederne med 3D print er næsten ubegrænset, og det er næsten kun fantasien og kreativiteten der sættergrænser for man kan printe.

Flashforge 3D

Produceres af virksomheden Zhejiang Flashforge 3D Technology Co., LTD, der blev etableret i 2011. Virksomheden er iblandt verdens førende producenter af udstyr og materiale til 3D print.

Producenten tilbyder produkter og løsninger på tværs af den industrielle værdikæde, herunder produkter i kategorierne 3D printere, filamenter, 3D design software og 3D print services. Flashforge's produkter bliver eksporteret til næsten 100 lande og bliver bl.a. anvendt inden for uddannelse, sundhedssektoren, reklamebranchen og andre områder. Producentens mål er at være bedst med hensyn til kvaliteten af deres produkter og tilfredsheden af slutbrugeren.Hos 2ways IT har vi bredt udvalg af de forskellige Flashforge printere, samt de forskellige typer filamenter, så du kan printe i det materiale du ønsker. Derudover har vi specialister der kan hjælpe dig og din virksomhed i gang med 3D print.

Så kontakt os endelig, hvis din virksomhed går med tankerne om at komme i gang med 3D print - kontakt os

Adventurer 3

Er en kompakt og intuitiv printer, der er klar til at printe så snart den er pakket ud. Du kan nemt opnå gode printresultater uden at skulle foretage komplicerede indstillinger. Dermed er Adventurer 3 den perfekte printer til begyndere.

På grund af dens lukkede kabinet er Adventurer 3 ekstremt stille i drift - kun 45 decibel. Det er muligt at overvåge printprocessen på afstand, takket være printerens understøttelse af Wi-Fi og et indbygget kamera.

Se priser


Inventor 2s

Er robust og brugervenlig, takket være dens intuitive brugergrænseflade. Den har et indbygget HD-kamera, der gør det muligt at følge med i print processen på afstand.

Inventor 2s har de samme sikkerhedsfeatures som standardmodellen og med et lavt lydniveau på maksimalt 50dB er printeren velegnet til brug i undervisningslokaler.

Se priserGuider 2s

Er kendt for høj stabilitet og kvalitet. I blandt de særlige egenskaber af Guider 2s er en høj-temperatur dyse, der kan printe ved op til 300°C og dermed med et bredere udvælg af filamenter. Guider 2s har et integreret HD-kamera, der gør det muligt at følge med i printprocessen på afstand. Printeren har også fået tilføjet en forbedret luftfilter, der reducerer uønskede lugte samt skadelige emissioner.

 Creator 3

Er en 3D printer af høj kvalitet med to uafhængige ekstrudere (IDEX 3D Printer). Den kan printe komplekse former og detaljerede objekter, blandt andet under samtidig anvendelse af to forskellige typer materiale.

Creator 3 anvender rustfrie ståldyser, der er kompatible med PLA, ABS, kulfiber-komposit, nylon og PC. Printeren kan dermed for eksempel bruges til at printe et komplekst objekt med vandopløselige støttestrukturer.Kontakt os på salgssupport@2waysit.dk eller 70 240 100
2Ways IT | Tonsbakken 16-18 | 2740 Skovlunde | Telefon: 70 240 100 | E-mail: info@2waysit.dk
Copyright © 2Ways IT - All Rights Reserved.CMS & SEO.