Udfyld felterne herunder hvis du ønsker at blive kontaktet


Serverløsninger – og gode råd om IT-optimering

 

Serverne i din virksomhed leverer bundtrækket i virksomhedens IT-motor. Ved at optimere dine servere, optimerer du to ting: Produktiviteten og sammenhængen mellem omkostninger og værdien af jeres IT. Dit server-miljø handler kort sagt om mere end teknologi. Din virksomhed mister penge når systemernes hastighed falder. Stærke servere er dit bedste værn mod ustabil drift og uproduktiv tid

Med en serverløsning fra 2ways IT sikrer du, at dine servere altid er i arbejdstøjet, og understøtter jeres måde at arbejde på.

Dine behov er vigtigere end teknologien
Vi lever af at levere løsninger. Derfor analyserer vi dine forretningsbehov før vi præsenterer dig for relevante serverløsninger. Først derefter taler vi teknologi.

Er du forberedt på kritiske nedbrud?
Tabt data er ofte tabt indtjening. Kan du løse kritiske situationer hurtigt nok til at data ikke går tabt hvis der sker nedbrud, brand, oversvømmelser eller andre former for uheld? Med en tidssvarende serverløsning fra 2ways IT opretholder du også et tidssvarende sikkerhedsniveau i din IT. Og i sidste ende i din forretning.

Vores ekspertise flytter sig lige så hurtigt som serververdenen

Server-verdenen flytter sig hele tiden. Og vi flytter med. Kun ved at have den nyeste viden på området skaber vi rum og mulighed for at levere en serverløsning, der lever op til dine krav til ydeevne, besparelser og sikkerhed.

Vores viden og erfaring er din garanti for, at vi leverer en robust serverløsning, hvor hardware og software arbejder sammen med dine on-premise eller cloud systemer.

Det, der tæller, er at levere optimal understøttelse af din forretning. Derfor er vi med dig hele vejen, når du køber ny serverløsning hos os:

  • · SundhedsTjek og rådgivning om valg af serverløsning

 

  • · Design og installation af komplette serverløsninger

 

  • · Grønne løsninger, der skaber strømbesparelser

 

  • · Hjælp til køb af servere

 

  • · Hosting af jeres servere

 

  • · Back-up løsninger

 

Bestil et Sundhedstjek hos en af vores servereksperter