Udfyld felterne herunder hvis du ønsker at blive kontaktet


Mobile løsninger

 

Mobilitet er et must i dag. Medarbejderne skal kunne arbejde alle steder. Når antallet af mobile enheder i din virksomhed stiger, stiger kompleksiteten også. Oplever du et stigende behov for at administrere og styre smartphones og iPads?

Mobil ekspertise fra telebranchen
Med 2ways IT kompetenceområder får du en mobilitets-samarbejdspartner der kan hjælpe jer 360 grader rundt om alt fra Mobile Device Management (MDM) til mobile enheder og sikkerhed. Du samler al den IT- og tele erfaring, som det kræver at få optimal nytte af mobilitet, ét sted.

Vi har nogle kvalificerede bud på hvordan du styrer dine mobile enheder med MDM og skaber en stærk mobilløsning, og fortæller gerne om dem. Men vi lytter helst til dine behov, og laver business casen der viser dig potentialet.

Mobile Device Management – effektiv styring af dine mobile enheder
Jo bedre du er i stand til at definere din virksomheds mobile politikker og regler, og jo mere du automatiserer processerne, desto mere succesfuldt kan du styre virksomhedens mobile enheder. Opgaven er krævende, men bestemt overkommelig med en samarbejdspartner der har erfaring med MDM og mobile management af IOS, Android og Windows Phone.

Væg-til-væg mobilitetsløsninger
Vi tilbyder mobile totalløsninger med alt, lige fra SIM kort over mobile enheder til administrationsværktøj (MDM), helpdesk og support. Men vi starter med værdiskabende rådgivning, der sikrer at den mobile løsning vi leverer til dig understøtter kritiske faktorer som f.eks. at:

  • · Virksomhedens regler og politikker overholdes på alle mobile enheder

 

  • · Produktiviteten øges ved at give medarbejderne adgang til data hvor som helst og når som helst.

 

  • · Data kan bruges sikkert både i virksomheds- og medarbejderejede mobile applikationer