Udfyld felterne herunder hvis du ønsker at blive kontaktet


VORES HISTORIE

 

2ways IT er et uafhængigt, veletableret og 100 % danskejet videns- og IT-eksperthus, der går i dybden på mange områder indenfor IT-optimering og teknologi. Siden 2004, hvor Robert Buch stiftede virksomheden, har vi hjulpet den private og den offentlige sektor med at skabe bæredygtige, skræddersyede IT-løsninger.

Hos 2ways IT tror vi på, at vejen til en sund forretning går gennem dygtige medarbejder med mange års erfaring. Medarbejdere, som tager ansvar og løser enhver større og mindre opgave inden for vores forretningsområder. Og dét gør vi med stolthed. Uanset, om din bestilling er hardware, software eller rådgivning.

Vores navn udtrykker vores grund ide

Dialog er et nøgleord for os. Vi har nogle gode bud på kvalitetsløsninger, og vi fortæller gerne om dem, men vi lytter hellere til dine behov. Det er derfor vi hedder 2ways IT. Vi tror på tovejskommunikation som vejen til svarene på de spørgsmål, dine IT-behov rejser – og som vejen til tillid, langvarig relation og værdiskabende rådgivning. Det er vigtigt for os, at du som kunde hos os oplever en samarbejdspartner der er åben, lyttende og løsningsorienteret. Og mindst lige så vigtigt, at du oplever en ubesværet og behagelig dialog, uanset din tekniske baggrund.

Nøglefærdige IT-løsninger er vores dna
Evnen til at tilbyde IT-konsulentydelser og til at tænke din forretning før teknologi og levering af nøglefærdige 360 graders IT-løsninger til dit behov – det er 2ways IT´s dna – og opskriften på, hvordan du får et IT-fundament, der hjælper din forretning.

Vi er lige i nærheden
Vi ønsker at være vores kunders forlængede arm. Derfor skal du kunne stole på, at vi løser opgaverne på bedste vis, at vi leverer kvalitet – og til tiden. Sikkerheden herfor får du gennem summen af vores erfaring og vores tætte kontakt til vores samarbejdspartnere og leverandører. Kun ved at levere kvalitet til dig første gang, gør vi os fortjent til at levere næste gang – og være din eksterne IT-afdeling.